Proglašenje najboljih sportaša ŠKŽ održati će se u Tisnom

14.12.2023. 21:03:47

Zajednica sportova Šibensko - kninske županije u srijedu 27.12.2023. godine u 12:00 sati u Društvenom domu u Tisnom organizira svečanost proglašenja najboljih sportaša Šibensko - kninske županije za 2023. godinu. Na svečanosti će biti nagrađeni, najmlađi, odnosno najperspektivniji sportaši, dodijeliti će se priznanja zaslužnim sportskim djelatnicima, sportašima s invaliditetom, posthumne nagrade te nagrade za dugogodišnje djelovanje udruga. Uz navedene prestižne nagrade posebna priznanja otići će u ruke najbolje muške momčadi, ženskog sastava, najboljeg trenera, sportaša i sportašice. Također nagraditi će se najbolji sportaš i sportašica do 14 godina, kao i najperspektivniji sastav i momčad te najperspektivniji trener. 
Tisno će u petak biti centar sporta u Šibensko - kninskoj županiji, a svi oni koji sport nose u sebi i žele sudjelovati biti će rado viđeni gosti u Tišnjanskom društvenom domu. 
U ime Zajednice sportova Šibensko - kninske županije unaprijed čestitamo svim koji će se naći na prestižnoj pozornici i kojima će biti uručene nagrade.