Svečanost proglašenja najboljih sportaša ŠKŽ u Vodicama | preuzmite obrazac

4.1.2023. 12:59:09

Zajednica sportova Šibensko - kninske županije u četvrtak 19.1.2023. godine u 12:00 sati u  Kulturnom centru u Vodicama organizira svečanost proglašenja najboljih sportaša Šibensko - kninske županije za 2022. godinu. Na svečanosti će biti nagrađeni, najmlađi, odnosno najperspektivniji sportaši, dodijeliti će se priznanja zaslužnim sportskim djelatnicima, sportašima s invaliditetom, posthumne nagrade te nagrade za dugogodišnje djelovanje udruga. Uz navedene prestižne nagrade posebna priznanja otići će u ruke najbolje muške momčadi, ženskog sastava, najboljeg trenera, sportaša i sportašice. 
Vodice će u toga dana biti centar sporta u Šibensko - kninskoj županiji, a svi oni koji sport nose u sebi i žele sudjelovati biti će rado viđen gost u dvorani Kulturnog centra. U ime Zajednice sportova Šibensko - kninske županije unaprijed čestitamo svim koji će se naći na prestižnoj pozornici i kojima će biti uručene nagrade.

Obrazac za nominacije možete preuzeti i u sljedećem linku, a nominirati mogu sve udruge s područja ŠKŽ i svi građani koji imaju svoje prijedloge: